FitStart 2017

 

Hardloopcursus voor beginners

Leer hardlopen in 10 weken

Wil je starten met hardlopen of de draad weer oppakken, maar weet je niet hoe? Dan is Fitstart van AV Pijnenburg perfect voor jou! Ontdek onder deskundige begeleiding van professionele trainers de wereld van hardlopen op een verantwoorde en gezellige manier. Stap voor stap bouwen we de trainingen op, zodat je na tien weken op eigen tempo 15-20 minuten kunt hardlopen.

INSCHRIJVEN? KLIK HIER

Wat houdt Fitstart in?

Door onze jarenlange ervaring weten we dat beginnen met hardlopen het beste werkt als je dat doet met een professionele trainer en met gezellige loopmaatjes om je heen. Tijdens de Fitstart train je twee keer per week (dinsdagavond en zaterdagochtend) in een groep met andere beginnende lopers. Gezamenlijk werk je aan conditie, kracht, snelheid en looptechniek. Het is dus ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Gekwalificeerde trainers

Onze trainers zijn gecertificeerd door de Atletiekunie, dus je bent in ervaren handen. Ze besteden veel aandacht aan de juiste oefeningen voor spierversterking, loop- en lichaamshouding, en blessurepreventie. Iedereen traint op zijn eigen niveau, dat staat voorop bij AV Pijnenburg.

Waar en wanneer?

De Fitstart begint op dinsdag 9 april 2024. In totaal zijn er 20 trainingen gepland op zaterdagochtend (8:45-10:15 uur) en dinsdagavond (19:00-20:30 uur). De grote finale is op dinsdag 18 juni. Dan kan je naar eigen vermogen 15 tot 20 minuten achter elkaar hardlopen en zullen we de Fitstart op feestelijke wijze afsluiten. Deelname aan de Fitstart bedraagt slechts € 60,- per persoon. Alle trainingen beginnen en eindigen bij het clubgebouw van AV Pijnenburg aan de Wieksloterweg Oostzijde 10 in Soest.

INSCHRIJVEN? KLIK HIER

Is hardlopen iets voor jou?

Fitstart is voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportervaring. Bij gezondheidstwijfels is overleg met een medisch specialist aan te raden. Doe mee, Start to Run en ontdek de wereld van hardlopen!