Bij Atletiekvereniging Pijnenburg in Soest ben je aan het juiste adres om onder begeleiding van ervaren trainers jouw hardloopdoelen te bereiken. De warme en gezellige sfeer zorgt ervoor dat je je hardloopervaringen kunt delen met gelijkgestemden, en de gediplomeerde trainers staan klaar om je te voorzien van deskundig advies over trainingstechnieken, het gebruik van de juiste materialen en blessurepreventie.

Of je nu een beginnende hardloper bent of een doorgewinterde langeafstandsloper, AV Pijnenburg heeft voor iedereen, van alle leeftijden en niveaus, de juiste training. Met maar liefst 12 verschillende loopgroepen bieden we twee trainingen per week per groep aan op verschillende tijdstippen, zodat je het moment kunt kiezen dat het beste bij jou past. Kom gerust eens drie keer gratis meetrainen! Meld je hier aan voor gratis proeftrainingen!

De loopgroepen zijn verdeeld over vier niveaus: (kijk hier voor uitgebreide informatie)

  • Combilopen: de perfecte mix tussen sportief wandelen en rustig hardlopen (Meer info hier)
  • A-groepen: trainen voor 5 km
  • B-groepen: trainen voor 10 km
  • C-groepen: trainen voor 15 km

Onze trainingen vinden plaats in en rondom het prachtige natuurgebied van de Soesterduinen en op onze eigen atletiekbaan. Zelfs in de wintermaanden lopen we in het donker op de openbare wegen van Soest. Kijk hier voor onze trainingstijden.

Fitstart: Beginnen met Hardlopen

Geen hardloopervaring? Geen probleem! AV Pijnenburg organiseert elk voorjaar de Fitstart, een programma van 10 weken speciaal ontworpen voor diegenen die willen ontdekken hoe leuk het is om te beginnen met hardlopen. De trainingen vinden plaats in de prachtige bossen en duinen. Doe mee en ontdek het plezier van hardlopen bij AV Pijnenburg!