AV Altis nodigt alle lopers van AV Pijnenburg uit om te komen trainen voor de halve marathon van Amersfoort, die op 26 mei plaatsvindt. Wie dat wil kan vanaf zondag 18 februari 2024 in totaal veertien keer komen trainen. De gezamenlijke trainingen beginnen om  9.00 uur vanaf het clubhuis van AV Altis en hebben een duidelijke opbouw.
We beginnen met de warming-up gevolgd door de betreffende duurloop volgens het trainingsschema. Tijdens de duurloop loopt iedere deelnemer op zijn eigen niveau, waarbij ervoor gezorgd wordt dat niemand alleen loopt! En uiteraard wordt aan het einde van de training een cooling-down gedaan. Hierna volgt in het clubhuis een gezellig samenzijn met koffie/koek en heb je de gelegenheid vragen te stellen met betrekking tot de training. Iedere deelnemer ontvangt het trainingsschema. Bovendien krijg je voorafgaand aan iedere training een e-mail met de route en de omvang van de training.

Wie kunnen er mee?

Alle leden van AV Pijnenburg, Altis en Triathlon. Het instapniveau is dat je 10 kilometer binnen 65 minuten kunt uitlopen. Deelname aan de trainingen is gratis voor leden van AV Pijnenburg.

Je moet je zelf inschrijven voor de Halve van Amersfoort. https://marathonamersfoort.nl/

Wil je meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan (voor 12 februari 2024)
door een email te sturen naar halvemarathontraining@altis.nl onder vermelding van naam, 06-telefoonnr en clubnaam AV Pijnenburg.

Contactpersoon AV Pijnenburg: Vincent van Leent vincent@vanleent.nl

De organisatie: AV Altis: Annette van Veen en Lizzie Belt.