De clubkleding van AV Pijnenburg voldoet volledig aan de huisstijl van de vereniging.

Hiermee onderscheiden we ons bij wedstrijden, maar ook bij allerlei evenementen. Het is toch iets om trots op te zijn dat je lid bent van AV Pijnenburg! Daarom hebben we er voor gekozen ook als club eigen kleding te verzorgen. Een verplichting voor deelname aan alle officiële wedstrijden die onder verantwoordelijkheid van de Atletiekunie worden georganiseerd, maar ook leuk als recreant om je herkomst aan te geven bij allerlei lopen.
Er is gekozen voor een tweetal specificaties waaraan de clubkleding moet voldoen: kleding in AVP kleurstelling en bedrukt met AVP clublogo.

Wedstrijdkleding: dit is optimale kleding voor intensief gebruik, goed ademend en prettig zittend. Deze is te krijgen in:
* shirt
* singlet
* split short
* korte tight
* lange tight
* bra-top

Recreantenkleding: dit is eenvoudiger en wat goedkopere kleding. Prima geschikt bij trainingen of een loopevenement. Deze is te krijgen in:
* shirt
* korte tight
* lange tight

Uiteraard is het als recreant ook clubkleding van de wedstijdloper aan te schaffen, of bv. speciale kleding, maar wel in de juiste kleuren en met de juiste bedrukking. Dze zijn echter wel duurder als de recreantenkleding.

Kopen clubkleding
AV Pijnenburg heeft een overeenkomst met Intersport van Dam, Birkstraat te Soest (www.intersportvandam.com) voor de levering en verkoop van onze clubkleding. Dat betekent dus dat deze kleding alleen daar te koop is. Om de prijzen acceptabel te kunnen houden is er voor gekozen kleding 4 maal per jaar te leveren.

avp_clubkleding_2015_21012015-750pxVoor 13 februari 2017; wordt geleverd vanaf ca. 10 maart 2017.
Voor 8 mei 2017; wordt geleverd vanaf ca. 9 juni 2017.
Voor 28 augustus 2017; wordt geleverd vanaf ca. 29 september 2017.
Voor 13 november 2017; wordt geleverd vanaf ca. 15 december 2017.

Daar aan voorafgaand zijn er pasweken gepland, alhoewel je in principe altijd terecht kunt om kleding uit te zoeken. Pasweken zullen ook in de Pijnenburgt worden aangekondigd, middels posters en een etalagepop in clubkleding.

Uiteraard is het ook mogelijk tegelijkertijd of separaat allerlei bijpassende kleding, schoeisel etc. aldaar te kopen.

 

Wassen clubkleding
Om de kleding langer mooi te houden en de bedrukking te beschermen is het verstandig deze altijd binnenste buiten te wassen. Denk daarbij om de aangegeven wastemperaturen. Te hoge temperaturen kan met name de bedrukking aantasten. Bedrukte sportkleding mag niet in droger worden gedroogd omdat hierbij meestal te hoge temperaturen worden toegepast. Door de structuur van het materiaal is even uithangen en laten drogen het beste.

Prijzen
De custom made clubkleding wordt speciaal voor onze club geproduceerd en bedrukt. Hierdoor is prijsstelling van deze kleding hoger als standaard collectie shirts die soms in de aanbieding zijn bij bv. supermarkten. We praten, ook voor de recreantenkleding, wel over een andere kwaliteit! We blijven echter jaarlijks kijken naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen / Klachten
Door gebruik te maken van de pasmomenten kunt u uitsluiten dat er ‘verkeerde’ bestellingen worden geplaatst. Uiteraard zijn er na aankoop wel eens vragen over de kleding. Ook zou het wel eens kunnen voorkomen dat er iets mis is met de kleding. Neem in die gevallen altijd contact op met Intersport van Dam. Zij geven goede service en zullen primair trachten u te adviseren en uw probleem op te lossen.

Trainerskleding
Daarnaast is er een kledingpakket voor de trainers. Dit is gebaseerd op goede herkenbaarheid en daardoor met een afwijkende en deels reflecterende kleurstelling. Het huidige pakket is inmiddels al weer 5 jaar oud en er wordt momenteel gekeken naar een nieuw pakket. Deze kleding is ook bedrukt met het logo van enkele clubsponsors. Deze kleding is exclusief voor onze trainers beschikbaar en niet voor leden te koop.