Clubkleding

Bij officiële atletiekwedstrijden is het dragen van een clubtenue verplicht. In 2020 heeft de clubkleding van AV Pijnenburg een flinke opfrisbeurt gehad. Hiervoor zijn we bij het bedrijf “Balans Sport” uitgekomen, dat voor veel van de grotere atletiekverenigingen in Nederland de clubkleding ontwerpt en produceert. Samen met Balans Sport is er een nieuw, fris ontwerp gemaakt, waarin het logo van AV Pijnenburg een grote rol speelt. Bewust is er voor hoogwaardige kwaliteit van de stof en de bedrukking gekozen (alle opdruk zit bijv. ín de stof gedrukt). Hierdoor kunnen de atleten veilig en onbezorgd hun sport uitoefenen. Balanssport heeft voor AV Pijnenburg een eigen website ingericht waaraan met regelmaat ook nieuwe kledingstukken worden toegevoegd.

Via deze link kom je in de voor AV Pijnenburg aangemaakte webwinkel

Op deze site kun je eenvoudig de kleding bestellen en de bestelde artikelen reken je makkelijk en direct af via iDeal. De website wordt 2 keer per jaar gedurende korte tijd opengesteld, maar voordat je bestelt, kun je in het clubhuis eerst nog kleding passen. Van de data voor passen en bestellen word je via de reguliere kanalen op de hoogte gebracht.

Ca. 3 tot 6 weken later wordt de kleding via de coördinator-clubkleding in ‘De Pijnenburgt’ uitgeleverd. Ook daarvan word je vooraf op de hoogte gesteld.