EURO CLUB van AV Pijnenburg 

50 Euro Club dag – zondag 28 oktober 2018

Klootschieten  –  Indonesische rijsttafel

Op zondag 28 oktober 2018 organiseert het bestuur van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg voor de 15e keer haar inmiddels befaamde clubdag.  Na drie jaar fietsen en barbecueën is het tijd voor iets anders. Maar wat?

Een blik in het archief van de 50 Euro Club brengt de oplossing, de afgelopen jaren passeerde naast het fietsen (we hebben wat afgefietst)  duingolfen, foto-shooting, een wandeltocht en …… klootschieten de revue. En de keus viel op klootschieten, een activiteit die in 2013 bijzonder in de smaak viel. Wat ook in de smaak viel was de Indonesiche maaltijd een jaar eerder, in stijl verzorgd door  Sempoerna.  We gaan dus zondag 28 oktober 2018 Klootschieten en daarna genieten van een Indonesische rijsttafel!

Inschrijving
De leden van de 50 Euro Club van AV Pijnenburg krijgen persoonlijk bericht en een inschrijfformulier. Alle informatie en ook het inschrijfformulier voor alle leden van AV Pijnenburg ligt binnenkort in ons clubhuis de Pijnenburgt en staat ook op de Website van AV Pijnenburg.  Klik hierom het inschrijfformulier te downloaden!

Kosten
– Leden 50 EURO CLUB: GRATIS

Niet leden 50 EURO CLUB: € 22,50 per persoon

Zet dus nu zondag 28 Oktober 2018 – 50 EURO CLUB AV Pijnenburg –  in uw agenda!

Alle leden van AV Pijnenburg met hun partners  en vrienden kunnen aan de 50 Euro Clubdag meedoen, dus niet alleen voor de leden van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg. Iedereen is welkom!

Met vriendelijke groet,
Bestuur 50 EURO CLUB van AV Pijnenburg.
Martha Blauw, Loes Nel, Frans Jansen, Leo Kortekaas en Dymen van Emst (voorzitter)

Voor meer informatie over de 50 Euro Club en/of lid worden: dymenvanemst@casema.nl