De accommodatie van AV Pijnenburg is gelegen op onderstaande adres:

Wieksloterweg O.Z. 10
3766 LS  SOEST

Dit adres is in veel navigatiesystemen niet vindbaar, volg daarom onderstaande route informatie.

Navigatiesysteem of Routeplanner
Navigeer naar het adres: Bosstraat 106, 3766 AJ in SOEST.
Rij dit adres voorbij en sla aan het einde van de Bosstraat linksaf, u kunt daarna direct rechtsaf de parkeerplaats van AV Pijnenburg opdraaien.

AV Pijnenburg is ook te vinden via de volgende GPS-Coördinaten: N52.156163, E 5.283844

Openbaar Vervoer
Indien u per openbaar vervoer reist: uitstappen bij station Soest-Zuid, u steekt direct de spoorweg over, dan direct linksaf de spoorlijn volgen via de Bosstraat, steeds rechtdoor en aan het eind vindt u onze atletiekbaan.
Overnachtingsmogelijkheid bij “Stayokay“, gelegen aan de Bosstraat 16 te Soest (750 mtr. van AV Pijnenburg)

Vanuit Soesterberg (A28)
Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station “Soest-Zuid”. Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

Vanuit Baarn (A1)
Vanuit Baarn N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vijf rotondes en het bedrijf  “Advisie”, daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

Vanuit Utrecht (A27)
Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vijf rotondes en het bedrijf  “Advisie” daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A V Pijnenburg op.

Let op!
Op de Biltseweg, Soesterbergsestraatweg, Koningsweg  en op alle toegangwegen in Soest staan flitspalen, ook wordt er regelmatig gecontroleerd d.m.v een lasergun.