JEUGDLEDEN AV PIJNENBURG VEROVEREN PODIUMPLEKKEN BIJ EERSTE EDITIE VAN DE BAV ZEVEN LINDEN LOOP

Zondagochtend verschenen 18 AV Pijnenburg pupillen aan de start van de eerste editie van de BAV zeven linden loop (voorheen BAV wintercup). De meeste atleten hadden de pupillencompetitie wedstrijd van de dag ervoor nog in de benen maar dat mocht de prestaties niet beïnvloeden. Er werden namelijk in totaal 12 podiumplekken behaald.

Bij de kleinste pupillen wisten Mark Strang van Hees en Lasse van den Akker plek 1 en 2 te veroveren. Kari Cranenbroek en Eola Verbakel werden nummer 2 en 3.

Bij de C pupillen werd 2 keer het hoogste podium behaald door Eneas Verbakel en Benthe van Veen.

De B pupil Palle Cranenbroek werd net zoals zijn zusje tweede. Siem van den Akker en Xavi van der Vliet werden 4e en 5e.

Bij de pupillen A1 werden Tim Pieneman en Laura Duits 2e . Ivana mistte op 3 seconden na de 3e plek en werd helaas 4e. Anna Strang van Hees werd 8e en Senne Doeland 12e.

Ook bij de pupillen A2 werden twee eerste plekken behaald. Iris Rietveld wist de dag voor deze wedstrijd al eerste te worden bij de crosscompetitie en veroverde ook hier de eerste plek. Bij de jongens werd Florijn van Vliet eerste. Marit Kleijnen werd 3e bij de meiden en Jitte Ydema 4e bij de jongens.

Op de foto staan vlnr:
Eneas Verbakel, Eola Verbakel, Benthe van Veen, Kari Cranenbroek, Iris Rietveld, Laura Duits,  Palle Cranenbroek, Tim Pieneman, Mark Strang van Hees en Florijn van Vliet