Het nieuwe loopseizoen start!
We starten 31 augustus ons nieuwe loopseizoen bij AV Pijnenburg. Om allemaal veilig weer vanaf de Pijnenburg-accommodatie te kunnen starten, en achteraf nog een kop koffie te kunnen drinken, zijn maatregelen nodig.

Coronamaatregelen
Lees het protocol op de site, houd afstand en blijf thuis als je niet klachtenvrij bent. Er hangen in de accommodatie desinfectiemiddelen, gebruik deze! Volg op de accommodatie de juiste looproute en houd je aan de aanwijzingen van trainers en kantinemedewerkers. De trainingstijden (start- en eindtijd) zijn verschillend per groep met steeds 15 minuten ertussen. Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de training zodat je minimaal contact hebt met andere groepen. Kleedkamers dienen slechts als garderobe. Je kunt je er niet omkleden of douchen!

Kom in loopkleding naar de club. Ook in de kleedkamers geldt 1,5 meter afstand. Houd rekening met elkaar en ga direct weer naar buiten. Iedere trainingsgroep heeft een vaste verzamelplaats buiten. (Deze plaats krijg je door van je trainer). Begeef je direct naar die verzamelplaats – ook als het regent!

Kantine weer open
De kantine is na de trainingen weer open, wel met aangepaste regels. Vóór de training is de kantine dicht, je kunt dus geen sleutels in bewaring geven. Per groep haalt één persoon aan de bar voor iedereen koffie en thee. Regel onderling de kosten. Betaal met pin. Er zijn uitsluitend zitplaatsen, geen staanplaatsen. Tafels en stoelen staan zo opgesteld dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Laat de stoelen en tafels dus staan waar ze staan! Als er geen stoel vrij is, dan is de kantine helaas op dat moment vol. Als je vroeg bent gestart en maak op een gegeven moment ook weer ruimte voor een volgende groep.

Train prettig en veilig! Hou elkaar scherp en daarmee gezond. Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw gedrag.

Namens alle commissies en het bestuur,
Adry de Klein