Op zaterdag 4 september vindt de Hexathlon estafetteloop 2021 plaats. Hieraan doen zes atletiekverenigingen uit de regio mee: Altis (Amersfoort), AV Triathlon (Amersfoort), Quo Vadis (Spakenburg), AV Nijkerk, BAV (Baarn) en AV Pijnenburg.

Het is een recreatieve loop voor recreantlopers en wedstrijdlopers.

Teams van 6 lopers (maar met 2 tot 12 lopers kan/mag ook) met een captain kunnen meedoen. Terwijl iemand loopt begeleiden de anderen hem/haar met de fiets.

De inschrijving van een team kan bij Edgar Cukier plaatsvinden via edgar.cukier@gmail.com of via (WhatsApp) 06-29508919. Meedoen is gratis. Opgegeven moeten worden de naam van het team, de naam van de captain (pus zijn/haar mobiele nummer en e-mailadres) en de namen van de lopers van het team.

Er zijn zes stukken te lopen door de AV Pijnenburg teams: AV Pijnenburg (start) -> AV Triathlon -> Altis -> AV Nijkerk -> Quo Vadis -> BAV -> AV Pijnenburg (finish). Andersom kan ook, dat wordt nog ingedeeld/ingepland (de starttijd, linksom of rechtsom).

De langzaamste teams starten het eerst, de snellere daarna. Het idee is dat de teams ongeveer gelijk weer binnenkomen bij AV Pijnenburg, wel zo leuk. De routes (linksom en rechtsom) en de afstanden van de zes etappes worden binnenkort bekend. Totaal ruim 60 km.

De start bij AV Pijnenburg is tussen 10.30 en 12.00 uur.

De teams lopen dus van vereniging naar vereniging (voor de gezelligheid, kennismaking met de vereniging, de teams kunnen daar een gratis hapje en drankje krijgen). Bij elke vereniging is een wisselpunt voor de estafette.

Vorm een team en doe gezellig mee op 4 september 2021! Let op: de inschrijving sluit op 20 augustus 2021.

De teams die meedoen krijgen tijdig verdere informatie m.b.t. de loop.

Edgar Cukier