Na 2 virtuele wedstrijden was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. Na ruim een jaar was het weer toegestaan om een wedstrijd te organiseren voor meerdere verenigingen. Met 286 inschrijvingen voelde deze dag dan ook weer als vanouds. Er zijn op deze dag gelukkig ook weer veel persoonlijke records verbroken en er is zelfs een clubrecord geëvenaard door Kari Cranenbroek (B-pupil) bij het hoogspringen, zij sprong 1,10 meter hoog. Bij de jongens pupillen A1 wist Florian Jellesma genoeg punten bij elkaar te zamelen om 2e te worden. De meisjes pupillen A1 hebben een bijzonder goede wedstrijddag gehad waarbij Victoria Buijs, Benthe van Veen, Wende Geurtsen en Elodie Noorlander zich allemaal in de top 10 wisten te werken.

De meisjes pupillen C en D van AV Pijnenburg waren op deze wedstrijddag ijzersterk. Bij de C-pupillen wist Jette Sprangers de eerste plaats te veroveren. De 3e plaats was Benthe Walen. De andere C-meisjes wisten zich ook in de top 10 te plaatsen: Alexia (6e), Senna (7e) en Mette (10e). Macy de Jong pakte de winst bij de meisjes pupillen C.

Kortom, een zeer geslaagde dag zo vlak voor de vakantie. De uitslagen van deze wedstrijd zijn te vinden op atletiek.nu en de foto’s van deze wedstrijd zullen op de site geplaatst worden. Een uitgebreider wedstrijdverslag zal in de Stretcher worden geplaatst.

Een foto album van de competitie is hier te bekijken.

Tekst: Luc van Wessel, Foto en Album: Peter Cranenbroek