Juniorenkamp 2018
Het weekend van 5 oktober vertrokken alle junioren weer richting Lunteren voor een fantastisch weekend. Na aankomst begonnen we met een gezellige quiz. Daarna werden de deelnemers per leeftijdscategorie weggebracht naar een locatie in de buurt, waarna ze zelf de weg terug moesten vinden. Tijdens de dropping moesten de atleten ook nog opdrachten uitvoeren. Hier werd erg veel lol aan beleefd.

De volgende dag moesten ze al om 8 uur weer uit de veren om zich klaar te maken voor een gezellig ochtendje sport en spel. Onder leiding van de altijd gezellige Rob Jansen en Steef Biesterveld werd de ochtend weer een groot succes. Met groot fanatisme zetten de atleten zich in om zoveel mogelijk punten voor hun team te behalen, ondanks de vermoeidheid. Na een korte lunchpauze werden ze in hun teams het dorp en omgeving ingestuurd om opdrachten te voltooien, van het poseren als een etalagepop in een winkel tot het maken van een foto van een €100,- biljet, niets was te gek. Na de opdracht hadden ze lekker vrije tijd tot het avondeten met friet en hamburgers, wat goed in de smaak viel. Voor de avond hadden we een leuke spelavond, gebaseerd op ‘Ik hou van Holland’. De deelnemers gingen langs verschillende spellen zoals ‘bom doorgeven’, ‘picturenary’ en woorden spellen. Het fanatisme spatte ervan af. Na deze leuke avond sloten we af met een stoelendans waarna de kampvuren werden aangestoken en we tot de late uurtjes door gingen.

De laatste dag was afzien voor de atleten. Na om half 9 wakker gemaakt te worden, begonnen we de dag met een heerlijke bootcamp. De deelnemers genoten hier zichtbaar van. Na een korte pauze deden we nog een vorm van pionnenroof in het bos waar ook leuk aan mee werd gedaan. Bij de lunch die erop volgde zag je de atleten inkakken terwijl ze de kamers aan het opruimen waren. Toen dat eenmaal klaar was, deden we nog een commandospel. Daarna was het helaas tijd voor de kampafsluiting. Na een presentatie met de leukste foto’s van het weekend was het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Wij hebben genoten van het kamp en hopen dat jullie dat ook weer hebben gedaan. Houd alvast 27-29 september 2019 vrij voor het volgende juniorenkamp.
Tot volgend jaar!