AV Pijnenburg succesvol bij pupillen competitie in Almere.

Als laatste uitdaging voor de zomerstop stond voor de pupillen van AV Pijnenburg de competitie wedstrijd in Almere op het programma. Een competitie voor allrounders met een meerkamp met sprinten (40 of 60m), werpen (vortex of kogel), springen (ver of hoogspringen) en lange afstand (600m of 1000m).

Met 64 pupillen stond de ploeg van AV Pijnenburg op scherp om hun prestaties van de vorige wedstrijd te verbeteren. Een geslaagde missie met drie keer winst en vier keer zilver.
Winst was er voor D-pupil Eneas Verbakel, A-pupil Sterre Groosman en B-pupil Laura Duits.

Eneas Verbakel sprokkelde vooral met zijn vortex worp veel punten. Sterre Groosman moest het vooral van haar loopnummers (60m en 1000m) hebben. Laura Duits haalde voornamelijk uit bij het hoogspringen waar ze samen met Mirthe Petra en Evi Faase het clubrecord van 1.10m evenaarde. Voor Mirthe Petra leverde deze mooie hoogte-sprong ook de tweede plaats in de meerkamp op.

Een tweede plaats op de meerkamp was er ook voor A-pupil Florijn van der Vliet (oa. 6 meter bij het kogelstoten), D-pupil Florian Jellesma (top bij het verspringen) en B-pupil Benthe van Veen die als enige met vortex voorbij de 11 meter kwam.