Afgelopen weekend traden een aantal gemotiveerde AVP Junioren aan op twee indoorwedstrijden. Voor de C/D Junioren was dat een wedstrijd in Apeldoorn. En voor de oudere junioren was er een wedstrijd in de Utrechtse Galgenwaard.

Myla Legall Melendez (MJD2) reisde naar Apeldoorn af voor een wedstrijdje Kogelstoten, haar derde poging was goed voor een afstand van 6,91 mtr wat een fractie onder haar persoonlijke record. Een goed uitgangspunt voor de zomercompetitie. Ook Yuri Stolk (JJD2) had zich eveneens ingeschreven voor het Kogelstoten. Met zijn eerste poging (10,06 mtr) kwalificeerde Yuri zich rechtstreeks voor de finale. Yuri behaalde met een prachtige afstand van 10,37 mtr. de zesde plaats in het klassement. Een dik PR én een nieuw clubrecord! Ivo Sjenitzer had zich ingeschreven voor de 1.000 meter en Hoogspringen. Op het eerste onderdeel bleef Ivo steken op een tijd van 3:54,29, niet het resultaat waar op gehoopt was. De verzachtende omstandigheid was dat even vóór de 1.000 meter Ivo beslag had weten te leggen op een zevende plaats bij het hoogspringen. Met een sprong van 1,35 een prima resultaat én een verbetering van zijn PR met maar liefst 5 cm!

Baanrecord!
In de Galgenwaard trad Wouke van ‘t Klooster aan op haar specialisatie Hoogspringen. Na een ‘zware’ voorbereiding met vooral veel uren in het krachthonk  doorbrak Wouke de vlakke lijn in haar prestatie. Een perfecte sprong (zie video) over de 1,69 meter! Een nieuw PR, een nieuw clubrecord én een nieuw baanrecord voor de Galgenwaard. Een geweldige uitgangssituatie voor haar deelname aan het NK Indoor op zondag 11 februari in Apeldoorn.