Op 30 november a.s. organiseert AV Pijnenburg voor 900 jeugdigen uit de regio de 1e van 3 crosswedstrijden. Deze wedstrijd organiseren wij al vele jaren in de Lange Duinen en het omliggende bosgebied. Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om aansluitend op de jeugdloop – om 14.45 – een loop te organiseren voor een ieder die daar interesse in heeft: de Soester Boscross.

De organisatie heeft de wedstrijd uitgebreid met een loop voor iedereen die daar interesse in heeft, denk bijvoorbeeld aan recreanten, wedstrijdlopers, powerwalkers, nordic walkers, etc. Deelnemers mogen naar keuze 1, 2 of 3 ronden van 3,3 kilometer lopen. De deelnemers die voor de 10 kilometer gaan (3 rondes) doen mee voor de prijzen. Er zal een prijs zijn voor de snelste drie vrouwen en de snelste drie mannen. De start is in de Lange Duinen en het parcours gaat over heuvelachtig terrein door het bos.

Het parcours zal net als de welbekende Sylvestercross door het mulle duinzand en over de welbekende heuveltjes gaan. Daarnaast zullen ook andere paden aangedaan worden, die niet in het Sylvestercross parcours zitten. Een maand voor de Sylvestercross is dit de ideale generale repetitie.

Inschrijven voor de Soester Boscross kan via inschrijven.nl (klik hier) tot en met vrijdag 29 november 23:59 uur. Op de dag zelf is inschrijving in de kantine van AVP mogelijk tot een uur voor de start.

Parcours Soester Boscross