Uitnodiging van AV Triathlon voor lopers AV Pijnenburg

Samen trainen en met de bus naar de Halve van Egmond op 14 januari 2024!

Bereid je dan voor met de trainingen bij AV Triathlon!
12 keer samen trainen op zondagmorgen voor de Halve Marathon van Egmond… en dan met een bus vol hardlopers op zondag 14 januari 2024 naar Egmond.

Zondag 14 januari 2024, de dag van de Halve van Egmond, gaan we met een touringcar vanaf Amersfoort parkeerplaats Birkhoven naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor ons want we worden dichtbij de kleedruimtes/startlocatie afgezet en opgehaald.

Vanaf zondag 22 oktober om 9.00 uur starten we met de wekelijkse gezamenlijke duurlopen -volgens een verantwoord en beproefd schema vanuit het clubhuis van AV Triathlon- zodat je in januari klaar bent om die stoere Halve van Egmond aan te gaan. Er zijn twee groepen: een met een snelheid rond 9-9,5 km/u en een snellere groep van rond 10,5 km/u.
Uiteraard zijn de trainingen geheel vrijblijvend en train je doordeweeks je eigen programma. Op zondag 31 december staat de Sylvestercross op het programma, da’s een goede generale repetitie voor Egmond vanwege het genadeloze zand. En voor AVP’ers sowieso een must.

En wie kunnen er meedoen met de (gratis) trainingen en met de bus mee naar Egmond?
Alle leden van AV Pijnenburg, Altis, Triathlon, Nijkerk en de BAV. Voor de trainingen geldt dat je eindtijd op een 10 km wedstrijd max. 60 minuten bedraagt.

Voor de busreis vragen we een kleine vergoeding, afhankelijk van hoeveel lopers er mee gaan maar reken op € 5 tot € 10. Je moet je zelf inschrijven voor het evenement de Halve van Egmond. Niet-leden mogen overigens ook meedoen maar zij betalen dan € 45 voor de zondagmorgen duurlopen en de bijdrage voor de bus.

Inschrijving
De inschrijving voor de halve van Egmond is inmiddels geopend: https://www.nnegmondhalvemarathon.nl

Wil je mee met de bus en/of meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan door een email te sturen naar: egmond@avtriathlon.nl met naam, 06-telefoonnr en clubnaam AV Pijnenburg. Geef ook aan of je gebruik maakt van het bus vervoer.

Contactpersoon AV Pijnenburg: Vincent van Leent, 06-53243334.

De organisatie: AV Triathlon:
René van der Haar, Theo Hendriksen en Ruud van den Eshof.