Voor de Stretcher zijn wij altijd op zoek naar leuke en interessante stukken die wij kunnen plaatsen in het clubblad. Ben of ken jij iemand die graag een leuk stuk(je) schrijft over iets wat je hebt meegemaakt of mee gaat maken. Of wil je graag je clubleden informeren over een komende activiteit of heb je goede inspiratie voor een training? Zet dit dan vooral op papier en stuur het op naar redactie@avpijnenburg.nl. Mocht je er ook een leuke foto bij hebben stuur deze dan via WeTransfer mee, dan gaan we daar ook een mooie plek voor zoeken. Een fotorapportage zonder tekst is natuurlijk ook goed mogelijk mocht je niet zo graag in de pen klimmen.

Vanaf het komende jaar passen wij een oude ‘regel’ iets aan. Zoals bekend ligt het clubblad een week of 3-4 in ons clubgebouw en kunnen leden van de club het blad meenemen na het doorstrepen van de eigen naam. Alle mensen die niet in de gelegenheid zijn geweest om het clubblad op te halen kregen deze nagezonden. Wanneer een lid 5 keer het clubblad niet meenam van club werd deze niet meer nagezonden. Dit aantal verlagen wij naar 2. Heb je tweemaal het clubblad niet opgehaald op de club dan wordt het vanaf de derde keer niet meer nagezonden. Het clubblad is voor deze mensen daarna online beschikbaar.

Wil je het clubblad niet op papier ontvangen maar digitaal? Stuur dan een mail naar ledenadminstratie@avpijnenburg.nl. Dan halen we je naam van de lijst en krijg je van ons een mail zodra de digitale versie beschikbaar is. Door dit tijdig aan ons te laten weten voorkomen we papierverspilling wat natuurlijk beter is voor het milieu.

De deadlines voor komend jaar zijn:
1 februari, 1 juni, 28 september

Wij zien jullie inzendingen graag tegemoet!

Namens de redactie,
Luc van Wessel