De 40e editie van de Sylvestercross belooft een spectaculaire te worden want wij gaan deze editie op bijzondere wijze openen bij de Vaarderhoogt Sylvester by Night Run op 30 december en natuurlijk ook spectaculair afsluiten met de prestatieloop op 31 december (onder voorbehoud vergunning).Wij gaan hier verder nog aandacht aan schenken, maar dat is een verrassing.
Mocht je je nog niet ingeschreven hebben, houdt er dan rekening mee dat de voorinschrijving loopt t/m 11 december a.s.!

 

Waar wij nog om verlegen zitten is een aantal vrijwilligers. Na onze laatste editie in 2019 zijn er natuurlijk een aantal afgehaakt of dit keer niet beschikbaar. Daarom is het nodig dat een aantal nieuwe vrijwilligers beschikbaar komen. Of het nu gaat om hulp bij de finish, hulp bij het opbouwen en afbreken, bij de inschrijving etc. Een ieder is welkom en hard nodig om alles goed te laten verlopen!

Meld je aan via voorzitter@sylvestercross.nl en dan ben je ook welkom op onze vrijwilligersavond op vrijdag 16 december. Uiteraard zijn wij ook volop aan de slag met het vastleggen van de Prominenten-atleten. Er staan al weer bekende namen bij, maar die horen jullie later van ons.

Schrijf je in, help mee of kom aan moedigen bij deze 40e editie van de Sylverstercross!