Op zondag 27 juni organiseerde AVP voor de zesde keer de Nationale A-Games op onze mooie accommodatie aan  de Wieksloot.

De voorbereidingen die ruim een half jaar eerder begonnen zouden nu waarheid worden. Startnummers printen, deelnemerslijsten draaien, de atletiekbaan helemaal klaar maken, sponsoring regelen, drukwerk bestellen en natuurlijk atleten uitnodigen. Uiteindelijk kwam (zoals gewoonlijk) alles op zijn pootjes terecht en was de organisatie om 10:45 uur helemaal klaar voor het eerste startschot. De atleten druppelden binnen en het was al heel snel een gezellige en sportieve dag.

In totaal hebben zich 252 atleten van 70 verschillende verenigingen ingeschreven. We zagen kids uit oa Eindhoven, Groningen, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden en natuurlijk Soest. De Nationale A-Games zijn ‘HOT’ en zelfs zo hot dat we een televisieploeg ‘over de vloer’ hadden die een mooie reportage hebben gemaakt.

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind, een enkel wolkje en een goede temperatuur zorgden voor top-prestaties. Er sneuvelden diverse persoonlijke records en wedstrijdrecords! Kortom een goede dag om op terug te kijken. Alle foto’s zijn te vinden op: http://media.avpijnenburg.nl/ De uitslagen staan op de website: www.a-games.nl

Met HEEL VEEL dank aan alle (ruim 40!) vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.