Zondag 29 september – Schilderen/wandelen en Tapas!

Beste leden en vrienden van AV Pijnenburg!

Op zondag 29 september 2019 organiseert het bestuur van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg voor de 16e keer haar inmiddels befaamde clubdag. Na alle bijzondere activiteiten van de afgelopen jaren, is het deze keer tijd voor een schilderclinic en culturele wandeling gevolgd door Tapas.

Alle leden van AV Pijnenburg met hun partners en vrienden kunnen aan deze 50 EURO CLUB dag meedoen, dus niet alleen voor de leden van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg. Iedereen is welkom!

Het programma
Alle deelnemers aan de 50 Euro Clubdag worden om 13.00 uur in ons clubhuis de Pijnenburgt verwacht, de koffie staat klaar.
Alleen de leden van de 50 Euro club van AV Pijnenburg komen al een half uurtje eerder, om 12.30 uur, voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

De schilderclinic en de ‘culturele’ wandeling
Frans Jansen van het bestuur van de 50 Euro Club verdeelt de aanwezigen in twee groepen, de ene groep start met de schilderclinic en de andere groep met de ‘culturele’ wandeling. Na ongeveer anderhalf uur wordt er van activiteit gewisseld. De schilderclinic vindt plaats in ons clubhuis de Pijnenburgt waar ook de wandeling zal starten en finishen

Tapas buffet
Het Tapas buffet zal tussen 17.30 en 18.00 uur in de Pijnenburgt klaar staan en wordt verzorgd door Pluma Verde, een Soester bedrijf waar je ook Spaans kunt leren.

Inschrijving en kosten
Leden van de 50 EURO CLUB
van AV Pijnenburg betalen evenals de vorige jaren NIETS, zowel voor deelname de Schilderclinic, de ‘culturele’ wandeling en het Tapas buffet.

Niet leden (partner, aanhang, vrienden en bekenden) betalen € 25,00 p.p. voor deelname aan alle activiteiten, niet leden die alleen aan het Tapas buffet deelnemen betalen € 22,50 p.p.

Alle deelnemers krijgen twee munten voor twee gratis consumpties. Overige consumpties  zijn voor eigen rekening en moeten contant worden afgerekend.

In verband met de organisatie van de schilderclinic en het Tapas buffet  is voorinschrijving een must.
De uiterste inschrijfdatum voor de 50 Euro Club dag is maandag 23 september 2019. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk.
We hebben de 50 Euro Club dag een maand naar voren gehaald (op verzoek van de leden) met als gevolg dat het nu kort dag is. Het bestuur verzoekt iedereen daarom zich zo snel mogelijk aan te melden door het ‘kant en klare’ inschrijfformulier in te vullen en in de 50 Euro Club doos op de tafel rechts naast de hoofdingang van de kantine te stoppen of te mailen naar dymenvanemst@casema.nl.

Het inschrijfformulier kan hier gedownload worden.

Vragen en opmerkingen
Neem voor eventuele vragen of opmerkingen contact op met één van onze bestuursleden.

En nog eens voor alle duidelijkheid
Alle leden van AV Pijnenburg en hun partners/aanhang/vrienden kunnen aan deze 50 EURO CLUB activiteit meedoen. Dus niet alléén de leden van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg!

— Zet zondag 29 SEPTEMBER 2019 – 50 EURO CLUB – dus NU in uw agenda —

Met vriendelijke groet,

Bestuur 50 EURO CLUB van AV Pijnenburg.
Martha Blauw, Frans Jansen, en Dymen van Emst (voorzitter)
en Ton Ruepert, Philip Parlevliet en Ben kersbergen, kandidaat bestuursleden