Bereid je voor met de trainingen bij AV Altis!
16 keer
samen trainen op zondagmorgen voor de Halve Marathon van Amersfoort.

Vanaf zondag 5 februari starten we op zondagmorgen om 9.00 uur voor een gezamenlijke training met een duidelijke opbouw vanuit het clubhuis van AV Altis. We beginnen met de warming-up gevolgd door de betreffende duurloop volgens het trainingsschema. Tijdens de duurloop loopt iedere deelnemer op zijn eigen niveau, waarbij ervoor gezorgd wordt dat niemand alleen loopt! En uiteraard wordt aan het einde van de training een cooling-down gedaan.  Hierna volgt in het clubhuis een gezellig samenzijn met koffie/koek, en heb je de gelegenheid ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen met betrekking tot de training.

Iedere deelnemer ontvangt het trainingsschema. Bovendien krijg je voorafgaand aan iedere training een e-mail met de route en de omvang van de training.

En wie kunnen er mee? Alle leden van AV Pijnenburg, Altis en Triathlon maar je moet wel minimaal een duurloop van 10 km kunnen volbrengen in 70 minuten. Deelname aan de trainingen is gratis voor leden van AV Pijnenburg.

Je moet je zelf inschrijven voor de Halve van Amersfoort. https://marathonamersfoort.nl/

Wil je meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan (voor 30 januari 2023)
door een email te sturen naar: vincent@vanleent.nl of halvemarathontraining@altis.nl onder vermelding van naam, 06-telefoonnr en clubnaam AV Pijnenburg.

Contactpersoon AV Pijnenburg: Vincent van Leent.

De organisatie: AV Altis: Annette van Veen en Lizzie Belt.