De Eemmeerloop 2018 is op zaterdag 26 mei. Het is een leuke, mooie en gezellige loop waaraan vele lopers/teams vanuit de regio en daarbuiten meedoen. Start en finish zijn in Bunschoten-Spakenburg.

Vroeger deden veel teams (vanuit wedstrijd- en recreantgroepen) van AV Pijnenburg aan de Eemmeerloop mee. De laatste jaren is de deelname helaas afgenomen.

Ik, Edgar Cukier, heb het initiatief genomen om de deelname vanuit AVP aan de 2018 editie weer flink te vergroten. Dit doe ik samen met Marieke Geerligs (coördinator B recreanten/trainers), Rijnvis Cranenbroek (coördinator C recreanten/trainers) en Richard van Egdom (trainer wedstrijdgroep).

We hebben plannen gemaakt om de trainers en lopers van AVP de komende periode te gaan informeren en stimuleren om met meerdere teams mee te gaan doen aan deze prachtige loop. Meedoen aan de Eemmeerloop kan solo (50 km), via duo estafetteteams (2 lopers die beide 25 km lopen) en estafetteteams (5 lopers die afstanden tussen de 8 en ruim 14 km lopen, totaal ook 50 km).

Vrouwenteams, mannenteams en gemengde teams zijn allemaal mogelijk. De meeste teams hebben een of meer begeleidende fietsers mee bij het lopen.

Zie ook http://quovadisbunschoten.nl/index.php/eemmeerloop-2017

Je kunt zelf natuurlijk een volledig team vormen. Maar het zou kunnen dat er lopers zijn die qua aantal geen volledig team kunnen vormen. In dat geval zouden deze lopers gecombineerd kunnen worden met lopers van andere groepen (ook bijvoorbeeld B recreantlopers met C recreantlopers) om toch weer extra teams te hebben.

In de hal van de kantine van AVP gaan we zo spoedig mogelijk een inschrijvingslijst ophangen waarop deelnemende teams, met de naam van het team en de lopers, (kunnen) worden genoteerd.

Begin mei 2018 zouden de diverse teams indien mogelijk bekend moeten zijn ten behoeve van een tijdige inschrijving. 

Werken jullie allemaal mee om de Eemmeerloop 2018 vanuit AV Pijnenburg tot een succes te maken? Dat kan door zoveel mogelijk mee te doen!

Dus graag zaterdag 26 mei alvast in jullie agenda zetten / vrijhouden!

Als jullie vragen en/of opmerkingen hebben hoor ik het graag (edgar.cukier@gmail.com) of je kan Marieke, Rijnvis of Richard benaderen.