Hét multisport evenement op 10 en 11 mei 2018 voor sportieve mensen met een warm hart voor een mooi doel.

Jij met jouw team kan meedoen aan een heel bijzonder sportevenement. In 24 uur wordt 150 km fietsend, hardlopend, zwemmend en peddelend in teamverband afgelegd. De reis start in Groningen, gaat dan via Drachten naar uiteindelijk Soest.

Het doel is zoveel mogelijk gelden te verzamelen om ALS patienten te helpen. De organisatie ligt in de vertrouwde handen van Holland4ALS, een initiatief van zoALSjan. Tijdens de kick-off op Paleis Soestdijk in oktober werd de organisatie uit de doeken gedaan. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Het inschrijfgeld per team is 2.500 euro. Verder verkoopt elk team 500 loten. Elk team bestaat uit tenminste 8 mensen.

Voor 2018 worden zeker 15 teams verwacht. De tocht wordt in teamverband in estafettevorm afgelegd. Elke sporter legt de volgende afstanden af: 0,5 km zwemmen, 75 km fietsen, 15 km hardlopen en 2,5 km kanoen. Het gaat dus om de persoonlijke prestatie binnen het team, het is geen wedstrijd. Op 12/13 december 2017 wordt de 1e Captains Briefing gehouden. Daar zullen alle details worden doorgesproken.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de volgende website: www.holland4als.nl

Wie bij AV Pijnenburg pakt deze sportieve uitdaging op en help mensen met ALS daarmee verder?

Met vriendelijke groeten,
Egon van Geenhuizen
Powerwalk B – AV Pijnenburg