Procedure clubrecords en Duimpjes

AV Pijnenburg houdt per leeftijdscategorie en onderdeel de clubrecords bij. Onder staan de voorwaarden en procedure voor het melden van een clubrecord en is vermeld waar de clubrecords te vinden zijn.


Op de verschillende webpagina’s hieronder zijn de clubrecords per leeftijdscategorie weergegeven. Ultralopen en specials zijn op een aparte pagina opgenomen, als niet-leeftijdsgebonden categorie.
Elk jaar worden de clubrecords per leeftijdscategorie in de gang van het clubgebouw gehangen. Voor de pupillen, junioren en senioren is dit in het najaar, na afloop van het (outdoor) baan seizoen. De clubrecords van de masters worden in het begin van het jaar opgehangen over het voorafgaande kalenderjaar. Op de site van AV Pijnenburg zijn de tussentijds gevestigde clubrecords te vinden.

Heb je een clubrecord verbroken of geëvenaard? Mail dan je prestatie, categorie en datum/plaats van de wedstrijd naar clubrecord@avpijnenburg.nl. Masterrecords kan je ook rechtstreeks mailen naar clubrecord_master@avpijnenburg.nl.

Voorwaarde voor clubrecords t.a.v. wegwedstrijden is dat het een door de Atletiekunie erkende wedstrijdloop moet zijn, over officiële afstanden.

Voor nieuwe clubrecords worden aan pupillen, junioren en senioren aan het einde van het outdoorseizoen ‘duimpjes’ uitgereikt tijdens de clubkampioenschappen. De toekenning van een duimpje voor een nieuw indoor clubrecord ligt iets anders. De afspraak vanuit de club is dat de 3e recordhouder een duimpje verdient. Op de clubrecordlijst staat precies hoe vaak een indoor record al is neergezet, een evenaring telt ook mee. Vanaf de 3e poging wordt de volgende atleet direct ook duimpjes- en recordhouder.

Else Lagerweij, namens de WAC, aanspreekpunt records pupillen, junioren en senioren.
Selina van der Vliet, namens de WAC, aanspreekpunt records masters


De sluitingsdatum inleveren kopij voor "STRETCHER" is:

----
22 januari 2017
----
Wacht niet tot de laatste dag!!

Redactie / Ria Konter en Verna Meeuwissen

Een bericht en/of foto's (ongecomprimeerd) voor de website kan men sturen naar dit emailadres.
(Artikelen in font Verdana - de kop 11pt bold - de tekst 10 pt.)

Agenda A.V.Pijnenburg

za 04 mrt 2017, - 08:00- 13:00
Clubkampioenschappen Cross 2017
zo 08 okt 2017, - 08:00- 17:00
18e Pijnenburg Bosmarathon

Baas Running Team 150

TwitterFacebook

AVP erkend leerbedrijf voor
Calibris-120
Klik op logo voor meer INFO


Wat is er op Twitter

by acls us