INDOOR CLUBRECORDS EN DUIMPJES 

De nieuwe stand van de outdoor en indoor clubrecords hangt weer in de gang van het clubgebouw en staat op de site van Pijnenburg. Het clubrecord bord is bijgewerkt tot en met december 2014, over een jaar hangt er weer een nieuwe versie. Op de site van AV Pijnenburg staat de meest actuele stand. Dus kijk goed wat de te kloppen records zijn, want misschien zit je er wel erg dicht in de buurt.

Omdat we pas sinds een paar jaar de clubrecords van de indoorwedstrijden bijhouden, kan je op sommige onderdelen al snel je naam als clubrecordhouder neerzetten, dus doe je best!

Net als bij de outdoor clubrecords reiken we ook duimpjes uit aan het einde van het indoorseizoen. De toekenning van een duimpje voor een nieuw indoor clubrecord ligt net iets anders. De afspraak vanuit de club is dat de 3e recordhouder een duimpje verdient. Op de clubrecordlijst staat precies hoe vaak een indoor record al is neergezet, een evenaring telt ook mee. Vanaf de 3e poging wordt uiteraard de volgende atleet direct ook duimpjes- en recordhouder!

Heb je een clubrecord verbroken of geëvenaard? Mail dan je prestatie, categorie en datum/plaats van de wedstrijd naar clubrecord@avpijnenburg.nl. Je kunt het natuurlijk ook aan je trainer doorgeven.

Else Lagerweij, namens de WAC

Volg ons op:

TwitterFacebook

Agenda A.V.Pijnenburg

wo 31 dec 2014, - 09:00- 17:00
34ste Sylvestercross Soest

Baas Running Team 150


AVP erkend leerbedrijf voor
Calibris-120
Klik op logo voor meer INFO