Procedure clubrecords en Duimpjes

AV Pijnenburg houdt per leeftijdscategorie en onderdeel de clubrecords bij. Onder staan de voorwaarden en procedure voor het melden van een clubrecord en is vermeld waar de clubrecords te vinden zijn.


Op de verschillende webpagina’s hieronder zijn de clubrecords per leeftijdscategorie weergegeven. Ultralopen en specials zijn op een aparte pagina opgenomen, als niet-leeftijdsgebonden categorie.
Elk jaar worden de clubrecords per leeftijdscategorie in de gang van het clubgebouw gehangen. Voor de pupillen, junioren en senioren is dit in het najaar, na afloop van het (outdoor) baan seizoen. De clubrecords van de masters worden in het begin van het jaar opgehangen over het voorafgaande kalenderjaar. Op de site van AV Pijnenburg zijn de tussentijds gevestigde clubrecords te vinden.

Heb je een clubrecord verbroken of geëvenaard? Mail dan je prestatie, categorie en datum/plaats van de wedstrijd naar clubrecord@avpijnenburg.nl. Masterrecords kan je ook rechtstreeks mailen naar clubrecord_master@avpijnenburg.nl.

Voorwaarde voor clubrecords t.a.v. wegwedstrijden is dat het een door de Atletiekunie erkende wedstrijdloop moet zijn, over officiële afstanden.

Voor nieuwe clubrecords worden aan pupillen, junioren en senioren aan het einde van het outdoorseizoen ‘duimpjes’ uitgereikt tijdens de clubkampioenschappen. De toekenning van een duimpje voor een nieuw indoor clubrecord ligt iets anders. De afspraak vanuit de club is dat de 3e recordhouder een duimpje verdient. Op de clubrecordlijst staat precies hoe vaak een indoor record al is neergezet, een evenaring telt ook mee. Vanaf de 3e poging wordt de volgende atleet direct ook duimpjes- en recordhouder.

Else Lagerweij, namens de WAC, aanspreekpunt records pupillen, junioren en senioren.
Selina van der Vliet, namens de WAC, aanspreekpunt records masters

vr 19 feb 2016, - 19:00- 21:00
Bingo Pupillen/Junioren-D
za 05 mrt 2016, - 08:00- 13:00
Clubkampioenschappen Cross 2016
Amsterdam 2016
"Europian Athletics
Championships"
EK Amsterdam2016 Logo Small
De Dag van de Atletiek
DagvandeAtletiek 150
Papendal
19 maart 2016

\


Baas Running Team 150

TwitterFacebook
GooiEemalnd A5 flyer site 150px
klik op het plaatje voor info

klik hier voor een grote afbeelding

AVP erkend leerbedrijf voor
Calibris-120
Klik op logo voor meer INFO


Wat is er op Twitter

by acls us