run4fun-250x133

AV Pijnenburg heeft al een aantal jaar een recreatieve hardloopgroep voor middelbare scholieren.

Een aantal enthousiaste trainers gaat op een leuke, ontspannen en afwisselende manier met jongeren in de middelbare school leeftijd hardlopen in de bossen en duinen rond de atletiekbaan aan de Wieksloterweg 10 in Soest.

Loopervaring is niet nodig, de trainers zullen ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Het plezier in het hardlopen staat voorop! Daarom hebben we het Run4Fun genoemd.

Er kan worden getraind op maandag en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Na de training is er gelegenheid om samen wat te drinken.

De start van de trainingen is vanaf de atletiekbaan.

Run4Fun  is bedoeld voor kids die aan hun conditie willen werken, geen wedstrijden willen lopen en in eerste instantie geen andere atletiekonderdelen willen beoefenen.  De groep is inmiddels aardig ge-groeid, maar er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste lopers.

Run4Fun kan ook dienen als ondersteuning bij een andere sport die je doet, bijvoorbeeld hockey of voetbal. En heb je misschien om die reden geen tijd om twee keer per week te komen dan kun je ook één keer per week komen trainen.

De trainers begeleiden je bij een aantal recreatieve loopevenementen, die meestal door AV Pijnenburg worden georganiseerd. Deelname is naar eigen keuze.

Het trainingsprogramma omvat naast recreatief (hard)lopen ook loopscholing en natuurlijk ook oefenin-gen voor de versterking van heel veel spieren en voor de verbetering van de loop- en lichaamshouding. Daarnaast is er ook aandacht voor schoenen, kleding, voedsel, trainingsvormen en blessurepreventie. Heel belangrijk allemaal! Maar bovenal gaat het natuurlijk om lekker samen trainen.

Run4Fun is hardlopen voor je plezier!!

Informatie: Steef Biesterveld

Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar: Run4Fun  

De enthousiaste groep van Run4Fun
 

alt

 

run4fun-250x133


De sluitingsdatum inleveren kopij voor "STRETCHER" is:

----
22 januari 2017
----
Wacht niet tot de laatste dag!!

Redactie / Ria Konter en Verna Meeuwissen

Een bericht en/of foto's (ongecomprimeerd) voor de website kan men sturen naar dit emailadres.
(Artikelen in font Verdana - de kop 11pt bold - de tekst 10 pt.)

Agenda A.V.Pijnenburg

za 04 mrt 2017, - 08:00- 13:00
Clubkampioenschappen Cross 2017
zo 08 okt 2017, - 08:00- 17:00
18e Pijnenburg Bosmarathon

Baas Running Team 150

TwitterFacebook

AVP erkend leerbedrijf voor
Calibris-120
Klik op logo voor meer INFO


Wat is er op Twitter

by acls us