Winst voor Laura Duits bij Baarnse Wintercup

De eerste wedstrijd van de Baarnse Wintercup liet gelijk zien wat echt crossen is. Modder, modder en nog eens modder. De AV Pijnenburg atlete Laura Duits liet zien dat dit haar goed afging en pakte met ruime voorsprong de winst bij de B Pupillen. In dezelfde race pakte Britte Wijnberger de derde plaats voor AV Pijnenburg. Ook de C & D pupillen hebben uitstekend gepresteerd, Eneas Verbakel (JPD) werd overtuigend 1e in zijn categorie. Iva Wijnberger werd 2e bij de meisjes pupillen D. Jayda Verhaar werd 3e bij de meisjes pupillen C. Bij de A pupillen pakte Florijn van der Vliet een tweede plaats waarmee hij tevreden was.

Jayda Verhaar: trots derde!

Broer Ralph Karsten van der Vliet werd derde bij de C-junioren en mocht ook het podium op. Bij de meisjes A pupillen miste Sterre Groosman met haar 5e plaats nipt het podium.

Een dag eerder hadden de lopers bij de Nunspeetse Zandenplasloop geen last van de modder bij de 10km wegwedstrijd. Weinig wind en een mooie temperatuur zorgde voor mooie tijden. Snelste AV Pijnenburg atleet was senior Jeroen Verboom die na 34.59 min binnen was. Op korte afstand gevolgd door M40+ Maarten Almekinders en Martin Stolk die tevreden waren met hun resp. 36.30 en 37.12min. Bij de dames finishste Jolijn Mulder na 47.51.