Heb je altijd al eens willen hardlopen en schieten?

Dan is nu je kans op 2 september tijdens het Landjuweel.  AV Pijnenburg en de Schietvereniging Baarn & omstreken organiseren Target Sprint. Target Sprint is een combinatiesport van hardlopen en schieten met een luchtgeweer. Target sprint is een snellere, kortere variant van biatlon.

De twee disciplines (het schieten en hardlopen) vereisen veel tegenstrijdige vaardigheden. De kunst is om het uithoudingsvermogen en de energie die nodig is voor het hardlopen te combineren met de concentratie en rust die nodig is om een voltreffer te produceren bij het schieten.

De Target Sprint wordt georganiseerd door AV Pijnenburg en Schietvereniging Baarn en Omstreken. De sport vereist discipline en vaardigheden. Dat betekent niet dat geïnteresseerden die nog nooit een Target Sprint hebben volbracht niet mee kunnen doen. Voor potentiële deelnemers is dit juist een mooi moment om kennis te maken met de sport (het is mogelijk om voor de wedstrijd met het luchtgeweer te oefenen).

Voor meer informatie en inschrijvingen: www.schietverenigingbaarn.nl waarbij je links onderin op de knop Target Sprint kan klikken.