Zondag 29 oktober 2017 – Fietsen en Barbecueën

Beste leden en vrienden van AV Pijnenburg!

Op zondag 29 oktober 2017 organiseert het bestuur van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg voor de 14e keer haar inmiddels befaamde clubdag. Na alle bijzondere activiteiten van de afgelopen jaren, zoals duingolfen, foto-shooting en klootschieten zijn we twee jaar geleden (2015) weer eens ‘ouderwets’ gaan fietsen en daarna barbecueën. Wegens enorm succes geprolongeerd stond in de uitnodiging van 2016. De fietspuzzeltochten, die ons links en rechts langs bijzondere plekken in de wijde omgeving van Soest voerden zijn uitgezet door ons bestuurslid Frans Jansen.

De fietstochten kriskras door de wijde omgeving van Soest, langs bijzondere plekken leverden veel leuke en positieve reacties op en ….. de barbecue van slagerij van Asch was een schot in de roos.

3 Keer is Scheepsrecht. We hebben er als bestuur dus niet lang over hoeven na te denken wat we in 2017 zouden gaan organiseren: Fietsen en Barbecueën!

Kom dus op zondagmiddag 29 oktober 2017 in grote getalen op de fiets, een E-bike mag natuurlijk ook, naar
AV Pijnenburg en doe mee aan een avontuurlijke fietspuzzeltocht, die ons deze keer in de richting ten westen en noorden van Soest zal brengen. Bij terugkomst in de Pijnenburgt staat het drankje al klaar en wat later in de middag zal de barbecue worden aangestoken. Slagerij van Asch zal dan een ruime keus aan hapjes voor u bereiden.

Alle leden van AV Pijnenburg met hun partners en vrienden kunnen aan deze 50 EURO CLUB dag meedoen, dus niet alleen voor de leden van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg. Iedereen is welkom!

Het programma
Alle deelnemers aan de 50 Euro Clubdag worden om 13.00 uur in ons clubhuis de Pijnenburgt verwacht, de koffie staat klaar. Alleen de leden van de 50 Euro club van AV Pijnenburg komen al een half uurtje eerder, om 12.30 uur, voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Voor de start van de fietspuzzeltocht zal Frans Jansen van het bestuur van de 50 Euro Club iets vertellen over de fietstocht, de opdrachten en regels en de groepsindeling. Rond 13.30 uur zal de eerste groep vertrekken en telkens met een korte tussentijd de volgende groepen. De start en finish van de fietspuzzeltocht is bij ons clubhuis de Pijnenburgt. Het parcours van de fietstocht en de opdrachten zijn natuurlijk strikt geheim. Het enige wat we kwijt willen is dat de afstand ongeveer 30 kilo-meter zal zijn. Voor iedereen, ook met een E-bike met een volle accu, goed te doen.

Tip voor 2017: Trek een paar makkelijke (wandel)schoenen aan, omdat dit jaar een kleine afstand over een onverhard bospad gefietst c.q. gewandeld gaat worden.

De barbecue
Zoals eerder al opgemerkt gaan we de dag afsluiten met een geheel door slagerij van Asch verzorgde barbecue.

Inschrijving en kosten
Deelnemers: Partner, aanhang, vriendin/vriend en bekenden van een 50 Euro Clublid betalen € 20,00 voor de deelname aan de fietstocht en de verzorgde barbecue. Voor leden van de 50 Euro Club is de deelname gratis! Alle bijdragen voor de deelname aan de 50 Euro Club dag graag contant en het liefst gepast voor de start van de fietstocht of de barbecue aan onze penningmeester Loes Nel te voldoen.

Alle deelnemers krijgen twee bonnen voor twee gratis consumpties. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en moeten contant worden afgerekend.

In verband met de organisatie van de barbecue en de bestellingen is voorinschrijving een must. De uiterste inschrijfdatum voor de 50 Euro Club dag is maandag 23 oktober 2017.
Het bestuur verzoekt iedereen echter zich zo snel mogelijk aan te melden door het ‘kant en klare’ inschrijf-formulier in te vullen en in de 50 Euro Club doos op de tafel rechts naast de hoofdingang van de kantine te stoppen of te mailen naar loesnel@gmail.com.

Het inschrijfformulier kan hier worden gedownload, maar er liggen ook losse exemplaren in het clubhuis. Geef duidelijk aan of je wel of niet komt en of je één of meerdere introducé(s) meeneemt.

Vragen en opmerkingen
Neem voor eventuele vragen of opmerkingen contact op met één van onze bestuursleden.

En nog eens voor alle duidelijkheid
Alle leden van AV Pijnenburg en hun partners/aanhang/vrienden kunnen aan deze 50 EURO CLUB activiteit meedoen. Dus niet alléén de leden van de 50 EURO CLUB AV Pijnenburg!

— Zet zondag 29 OKTOBER 2017 – 50 EURO CLUB – dus NU in uw agenda —

Met vriendelijke groet,

Bestuur 50 EURO CLUB van AV Pijnenburg.
Martha Blauw, Loes Nel, Frans Jansen, Leo Kortekaas en Dymen van Emst (vz)